Voor kinderen met een verstandelijke beperking of speciale ondersteuningsbehoefte is het in de praktijk vaak lastig om deel te nemen aan de reguliere vrijetijdsbesteding. Vaak zouden deze kinderen/ jong volwassenen meer contact hebben met hun leeftijdsgenoten, waardoor ook meer leermomenten ontstaan in de omgang en het samenspel. Zo is er vaak ook meer lichamelijke beweging en zijn er meer positieve leerervaringen in een andere omgeving dan thuis.

Of uw kind nu houdt van lekker (samen) buiten spelen, creatief bezig zijn of van sportieve activiteiten. Het doel van onze vrijetijdopvang is om kinderen in een ontspannen en veilige omgeving een geweldige middag te bezorgen.

Wille Speciale kinderopvang

Openingstijden:

Schooldagen (maandag t/m vrijdag)                      14.00 – 18.00 uur

Schoolvakanties en vrije dagen                                9.00 – 17.00 uur

Tijdens de opvang komen kinderen in contact met leeftijdsgenoten en leren gezamenlijk hun vrije tijd in te vullen. We ondernemen diverse activiteiten gericht op het vergroten van de praktische- en sociaal emotionele zelfredzaamheid om toe te kunnen werken naar maximale zelfredzaamheid.

Aanmelden
Als u gebruik wilt maken van Wille Speciale Kinderopvang dan kunt u via onderstaand telefoonnummer contact met ons opnemen. Bel ons gerust, ons team staat u graag te woord.

Wille Speciale Kinderopvang
Grote Kerkstraat 4
8601 ED Sneek

T. 0515 430 630

info@specialekinderopvang.nl
www.specialekinderopvang.nl

Let’s move met  EspecialCare

Zorg en leerbedrijf EspecialCare biedt iedere woensdagmiddag naschoolse opvang op It Twaluk. Een sportieve, muzische en belevingsgerichte invulling van vrije tijd met nadruk op een gezonde leefstijl.

Verschillende sport en spelvormen komen hierbij aan bod! Zoals: dans, boksen, drumfit, theater, muziek en andere spetterende groepsactiviteiten. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar hier bij af.

De start is voor S.O. vanaf 12.00 uur en voor V.S.O. vanaf 14.30 uur. De middag is tot 17.00 uur en inclusief vervoer naar huis.

Voor meer informatie kijk op de website: www.especialcare.nl