Gedragswetenschapper 0,4 fte

redactieVacature

It Twalûk: “Je leert wat je kan.”

It Twalûk biedt onderwijs aan leerlingen van 4 tot 12 jaar (SO) en 12 tot 18 jaar (VSO) met een verstandelijke beperking en leerlingen met een verstandelijke en lichamelijke beperking en/of bijkomende gedragsproblemen. Onze uitdaging is om al deze leerlingen optimale ontwikkelingskansen te bieden in een veilige en uitnodigende onderwijsomgeving.

 Voor het nieuwe schooljaar zijn wij nog op zoek naar een: 

Gedragswetenschapper 0,4 fte 

 Wij zoeken 

Binnen It Twalûk voor de afdeling SO een daadkrachtige gedragswetenschapper. De werkzaamheden bestaan onder meer uit: het bieden van handelingsgerichte ondersteuning en begeleiding aan leraren op het gebied van pedagogische bekwaamheid. Het, binnen het eigen vakgebied, adviseren over de ontwikkeling van het onderwijs. Je begeleidt zowel individuele als groepen leerlingen. Tevens verricht je handelingsgerichte diagnostiek en stel je zienswijzen op t.b.v. de aanvraag van een toelaatbaarheidsverklaring. Je maakt deel uit van de commissie van begeleiding en ondersteunt bij het ontwikkelen van beleid op het vakgebied en de leerlingenzorg. Kortom een veelzijdige functie die vraagt om een flexibel persoon! 

Wij vragen 

  • Afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie. 
  • Affiniteit met speciaal onderwijs. 
  • Een echte teamspeler. 

Wij bieden 

  • Een fijne werkomgeving en betrokken collega’s. 
  • Een salaris conform cao PO schaal 11. 
  • Een tijdelijk contract van 0,4 fte voor het hele schooljaar ’22-23. 

Meer weten?

Meer informatie over de school kun je vinden op www.ittwaluk.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Titia Kuipers, teamleider SO, 06-54357665.

Solliciteren?

Stuur dan voor 24 juni ‘22 een e-mail met een korte motivatie en je cv naar info@ittwaluk.nl o.v.v. ‘Vacatures schooljaar 2022-2023’. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 27 juni ‘22. 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.